Skip to content

HVEM VI ER

Om Vinco

Vi er et selskap spesialisert på tjenester innenfor innovasjon og bærekraft.

Teamet vårt består av  innovasjons- og bærekrafts eksperter som er dedikert til å hjelpe organisasjoner med å omstille og nå sine ambisjoner om bærekraftig vekst. Vårt effektive team består av ulike individer med lang erfaring i å skape bærekraftig innovasjon på tvers av hele innovasjonsøkosystemet. Med et multinasjonalt team gir vårt internasjonale perspektiv en unik innsikt for å løse komplekse utfordringer.

Vi er dedikert til å levere skreddersydde løsninger som hjelper våre kunder med å nå sine vekstambisjoner samtidig som de skaper en mer bærekraftig fremtid. 

Vinco team

Hvorfor oss?

Vi får bedrifter til å lykkes i sine innovasjonsprosjekter ved å tilby kompetanse innen alle aspekter av innovasjon. Teamets kompetanse både innen innovasjon og bærekraft gjør oss i stand til å tilby en helhetlig innovasjonsprosess skreddersydd for hver organisasjons unike behov. Vi prioriterer å bygge sterke relasjoner med våre kunder for å sikre at vi leverer unike løsninger som er designet for å drive langsiktig vekst for kunden.

“Det er få konsulentfirmaer som kan matche Vincos ekspertise i å jobbe i hjertet av innovasjon.” – Torbjørn Haaland

Vi er stolte av vår evne til å frigjøre det fylle potensialet til våre kunders innovasjonsprosjekter, enten det er en innovasjonstraktprosess for å bringe nye ideer til markedet, eller skape en bærekraftig strategi for å sikre langsiktig vekst. Vi jobber tett med kundene våre for å få en dyp forståelse av deres visjon og mål, og vi samarbeider tett med dem på veien for å sikre at vi oppnår ønsket resultat.

Vinco Innovation team
mission 1

Misjon 

Vår misjon hos Vinco Innovation er å styrke våre kunder til å nå sine vekstambisjoner, samtidig som de skaper en mer bærekraftig fremtid.

Vi gjør dette ved å ta i bruk vår erfaring og ekspertise innen innovasjon, bærekraft, og prosjektledelse for å designe skreddersydde løsninger som frigjør det fulle potensialet i hvert prosjekt.

focus 1

Visjon

Vår visjon er å bli en ledende og anerkjent aktør innen bærekraftig innovasjon i Europe.

Vi har som mål å bli anerkjent som en høykvalitetsleverandør av innovative og bærekraftige løsninger som har en positiv innvirkning på samfunn og miljø.

Vårt mål er å fortsette å utvide vår ekspertise og evner, samtidig som vi forblir forpliktet til våre kjerneverdier.

value 1

Verdier 

Vi styres av et sett med kjerneverdier som underbygger arbeidet vårt:

  1. Klientsuksess
  2. Mangfold
  3. Pålitelighet
  4. Kompetanse
  5. Integritet

Trenger du hjelp til å lykkes med innovasjon?

Kontakt oss for å planlegge vårt første møte!

vinco-innovation-consulting 1

We help you shape a resilient organization

to drive sustainable growth.

Contact Information

Bryggen 3-5,
5003 Bergen, Norway

+47 98411334
vinco@vinco.no