Skip to content

TJENESTER

Bærekraftsrapport

Vår bærekraftsrapport tar sikte på å gi verdifull innsikt i vår tilnærming til miljø-, sosial- og forretningsforhold (ESG) til mennesker, organisasjoner og myndigheter som er interessert i å lære mer om vår virksomhet rundt om i verden.

Bærekraftsrapport 23/24

Bærekraftsrapporten 2023/2024 gir en omfattende oversikt over Vinco sin pågående forpliktelse til bærekraftig praksis, og legger vekt på miljøforvaltning, sosialt ansvar og økonomisk bærekraft.

Denne rapporten beskriver fremgangen som er gjort det siste året, skisserer utfordringene bedriften har møtt, og beskriver strategiske initiativer gjennom prosjektene våre som er designet for å fremme bærekraftig vekst og positiv innvirkning.

Lesere er velkomne til å se gjennom hele rapporten for å få en omfattende forståelse av organisasjonens bærekraftinitiativer og prestasjoner.

For å få tilgang til hele rapporten, vennligst klikk her.

 

IMG_1942
Bærekraftsrapport

En hilsen fra vår CEO 

Jeg er stolt over å presentere den første bærekraftsrapporten til Vinco Innovation, som fremhever vår besluttsomhet, fokus og handlinger for en mer bærekraftig fremtid. Vinco er dedikert til aktivt å følge bærekraftige mål. Vi har vært forpliktet til å fremme mangfold som en kjerne i vårt bærekraftarbeid.

Vi er takknemlige overfor våre ansatte, partnere og kunder for deres urokkelige støtte og samarbeid. Sammen kan vi nå vår visjon om en mer bærekraftig verden. Vi ser frem til å fortsette denne reisen sammen med deg, veiledet av åpenhet, ansvarlighet og en felles forpliktelse til å ha en positiv innvirkning.

Takk for tilliten og partnerskapet.

 

Vennlig hilsen,

Barbara Salopek

Hvordan hjelper vi deg?

Vi kan hjelpe deg med å bygge en bærekraftsrapport ved å bruke det mest hensiktsmessige rapporteringsrammeverket (Global Reporting Initiative (GRI) Standards, SASB Standards, ..) for din bedrift.

Vi vil jobbe med deg trinn for trinn, og starter med identifisering av organisasjonens materielle emner, definisjon av beregninger og innsamling av nødvendige data.

Når disse trinnene er utført, vil teamet vårt hjelpe deg med å rapportere denne informasjonen, for å levere det høyeste nivået av åpenhet om organisasjonens innvirkning.

Bærekraftsrapport

Trenger du hjelp til å komme i gang med bærekraftsrapportering?

Kontakt oss for å planlegge vårt første møte!

< Sustainability Strategy

View all services

Guest Lectures and Talks >

vinco-innovation-consulting 1

We help you shape a resilient organization

to drive sustainable growth.

Contact Information

Bryggen 3-5,
5003 Bergen, Norway

+47 98411334
vinco@vinco.no