Skip to content

ANSETTELSE

Karriere hos Vinco

Vår lidenskap er innovasjon!

Karriere hos Vinco
goal 1

Vår lidenskap er innovasjon, vi er små men vi vokser!

Vår visjon er å være internasjonalt anerkjent for å levere høykvalitets innovasjonstjenester. Vi ser etter mangfold og sterk interesse for innovasjon.

Vi leder bedrifter gjennom innovasjonsutfordringer.

Hvert prosjekt vi jobber med er unikt med en bratt læringskurve. Dagene våre varierer fra ledende workshops, internasjonalt samarbeid til dybdeforskning og analyser.

Karriereforespørsler sendes til

Vennligst inkluder din CV, følgebrev og karakterutskrift hvis du er student eller nylig uteksaminert. Vi er fleksible, men har høye forventninger og krever også en viss selvstendighet, arbeidskvalitet og prosjektlederegenskaper.

Praksismuligheter – ECTS

Vi tilbyr praksisplass for studenter som en del av utdanningen deres. Det betyr at de kan få ECTS-poeng for praksis. Praksisplassen er i så fall ikke lønnet. Denne muligheten gir imidlertid kandidaten relevant erfaring og forbedret CV etter praksisperioden.


Vi tilbyr praksisplass for studenter fra Norge og utlandet. Så langt har vi tatt imot studenter fra NHH, BI, HVL og vi er åpne for andre skoler. Det er obligatorisk at studenten befinner seg i Bergen under praksisperioden.


Det forventes at studentene behersker engelsk og ofte norsk. Vi tar vanligvis praktikanter med innovasjon og bærekraft som hovedprofil.
Men vi ser også at vi har behov for praktikanter innenfor disse feltene:

  • Kommunikasjon, Markedsføring og SoMe

  • Kontroll

  • HR

Vi er også åpne for studentprosjekter, som å skrive en bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med oss eller noen av våre caser.
Vi har en god merittliste og sterk erfaring med å jobbe med studenter.

Vinco team
Karriere hos Vinco

Traineeships i utlandet med Erasmus+

Vinco er stolte av å tilby praksisplasser gjennom det anerkjent Erasmus+ traineeship-programmet, som retter seg mot både bachelor- og masterstudenter. Med Erasmus+ støtte tilgjengelig for traineeships i utlandet som varer fra 2 til 12 måneder, har du muligheten til å forbedre dine kunnskaper, ferdigheter og kompetanser etterspurt av arbeidsgivere. Vinco har en dokumentert merittliste og lang erfaring med å jobbe med studenter i dette programmet. Ikke nøl – ta kontakt med oss i dag!

Muligheter i 2024

I henhold til dagens situasjon kan vi ha behov for disse profilene i 2024:

  • SoMe, Marketing and Communication Content Manager – internship
  • Innovasjon og bærekraft
  • Offshore, dyp funderingskonstruksjon, dette er knyttet til vårt prosjekt KDM. Vi ser etter en senior person, deltid, som kjenner det norske landskapet.
Employment, career opportunities

For all tilleggsinformasjon
besøk kontaktsiden.

vinco-innovation-consulting 1

We help you shape a resilient organization

to drive sustainable growth.

Contact Information

Bryggen 3-5,
5003 Bergen, Norway

+47 98411334
vinco@vinco.no