Skip to content

TJENESTER

Kompetansepartner for
EØS og Norge-tilskudd

mao-yuqing-15_sm282qAE-unsplash

Hva er EØS og Norge-tilskudd?

EØS og Norge-tilskudd er et finansieringsprogram finansiert av Norge, Island og Liechtenstein til EØS- og EUs medlemsland. Målet er å redusere økonomiske og sosiale forskjeller i EØS og styrke bilaterale relasjoner mellom giverlandene og mottakerlandene. De skal støtte prosjekter innen miljø og klima, sivilsamfunn, helse og barn, og rettferdighet og kulturarv.

Ser du etter en kompetansepartner fra Norge?

Hvis du ser etter en pålitelig partner, tror vi at vi vil være et utmerket valg. Vi ar en sterk merittliste for å levere resultater av høy kvalitet til rett tid og innenfor budsjett, og vi har et team av dyktige fagfolk som er dedikert til å møte behovene til prosjektene våre. Vi er forpliktet til å bygge langsiktige relasjoner med våre partnere og å finne kreative og innovative løsninger på eventuelle utfordringer som måtte oppstå.

sincerely-media-EtyBBUByPSQ-unsplash

Vår erfaring

Hvis du er interessert i å lære mer om prosjektene våre og hvordan vi jobber, inviterer vi deg til å utforske nettsiden vår og oppdage de mange måtene vi gjør en forskjell på innen vårt felt. Prosjektene våre er mangfoldige og omfattende, og de er alle utformet for å møte pressende problemer og utfordringer. Fra nullutslippsfrakt til entreprenørskapsutdanning, vi er dedikerte til å finne kreative og effektive løsninger som har en reell innvirkning. Vi tror at åpenhet og åpen kommunikasjon er nøkkelen til å bygge tillit og partnerskap, og vi deler alltid mer informasjon om våre prosjekter med de som er interessert. 

< Finansieringsstrategi

Se alle tjenester

VINDI© Innovasjonsindikator >

vinco-innovation-consulting 1

We help you shape a resilient organization

to drive sustainable growth.

Contact Information

Bryggen 3-5,
5003 Bergen, Norway

+47 98411334
vinco@vinco.no