Skip to content

ARRANGEMENTER

Arrangementer

Teamet til Vinco er vertskap for konferanser, seminarer og lunsjmøter innen innovasjon og bærekraft.

oppførselen til en innovatør

Under lunsjen vil du få muligheten til å få verdifull innsikt i hva som kjennetegner en innovatør og hvordan du kan vurdere innovativ atferd til dine ansatte.

sarah-dorweiler-9Z1KRIfpBTM-unsplash-scaled

Hvilke strategier kan din bedrift ta i bruk? Etter tips og foredrag (på engelsk) åpnes det for diskusjon. Bli med å utforske og diskutere grønn vekst!

Arrangementer

I oktober arrangerte vi et lunsjmøte der vi fokuserte på hvorfor det vil være gunstig for små og mellomstore bedrifter å integrere bærekraft i selskapets kjerne-strategi. Vi stilte også spørsmålet om hvordan en slik prosess kan initieres.

Rectangle-28610-2

I august hadde vi det første lunsjmøtet om høsten. Barbara Salopek tok deltakerne med seg gjennom en forelesning om hva de trenger for å oppnå vellykket innovasjon i selskapet sitt.

Rectangle 28629 (1)

Foredrag for Tekna

Hvilke hindringer står enkeltpersoner, grupper og organisasjoner overfor når det gjelder innovasjon, og hvordan kan vi overvinne dem?

IMG_6907-1-406x304

Barbara Salopek var en av talerne på Future Conference 2022, der hun snakket om et av sine favorittemaer, hvordan man lykkes med innovasjon!

 

vinco-innovation-consulting 1

We help you shape a resilient organization

to drive sustainable growth.

Contact Information

Bryggen 3-5,
5003 Bergen, Norway

+47 98411334
vinco@vinco.no