Skip to content

Forelesninger

Gjesteforelesninger og samtaler

Vi leverer dagsaktuelle forelesninger og workshops om innovasjon.

Er du interessert i å ansette en gjesteforedragsholder til ditt bedriftsarrangement eller konferanse? Vil du bli inspirert og lære om innovasjon gjennom en workshop? Vil du at bedriften din skal vokse, men du har utfordringer med innovasjonsprosessen? Trenger dine ansatte motivasjon og en forståelse for innovasjonsprosessen?

Pris

Foredrag utført av Barbara Salopek ligger rundt 23.000 – 32.000, mens en workshop ligger på 25.000 avhengig av omfang og reisekostnader.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt på vinco@vinco.no

Rectangle 28607 (10)

TEDxBergen: “How to open closed doors?
Organizations and Innovation”

Norges Handelshøyskole Bergen, Norge, oktober 2019

TEDxBergen-foredraget om hindringen og barrierer for innovasjon ble holdt for et publikum på over 400 personer. Å få innovasjon til å fungere kan noen gang føles som om du befinner deg i et innelåst rom og ikke finner en utvei.

 

Panikken kan slå rask inn ettersom man ikke har mye tid når eksponentielle teknologiske fremskritt jager deg, og under sterkt press er det enda vanskeligere å finne løsninger. Vellykket implementering av innovasjon omfatter å ta vare på innovasjon på tre ulike organisasjonsnivåer, bestående av individuelt, gruppe- og organisasjonsnivå. Alle tre nivåer har sine unike utfordringer.

Workshop om investeringsberedskap for innovasjonsprosjekter i Sørøst-Europa

For EU-kommisjonen, Zagreb, Kroatia, juli 2018

Barbara har også holdt foredrag på Europa-kommisjonens arrangementer. Hun var en del av en paneldiskusjon og holdt en tale om innovasjon. Foredraget hennes tok for seg implementering av innovasjonsprosesser og dens forbindelse med vellykket innovasjon.

Hovedpremisset som be kommunisert var at innovasjonsprosessen i seg selv ikke er en garanti for vellykket innovasjon, men det er også andre viktige elementer som er avgjørende og kan påvirke resultatet av en vellykket innovasjon.

Rectangle 28607 (11)
Rectangle 28622 (4)

Vår foredragsholder

Vår administrerende direktør, Barbara Salopek, blir ofte invitert til å være gjestetaler ved ulike arrangementer, inkludert konferanser og bedriftsarrangementer.

Barbara blir ofte invitert til å:

  • Holde en forelesning (engelsk, norsk)
  • Være en hovedtaler (engelsk)
  • Ta del i paneldiskusjoner (engelsk, norsk)
  • Holde en workshop for små og store arrangementer (engelsk, norsk) 

Barbara er også foreleser ved Handelshøyskolen BI hvor hun underviser i ulike fag innen prosjektledelser og innovasjonsemner.

Engasjement og bevaring av ansatte: “Challenges from my Norwegian perspective”

Menneskelige ressurser konference i Zagreb, Kroatia, 2018

Foran de mer enn 400 mest fremtredende bedriftslederne i Kroatia var Barbara en hovedtaler og delte sine tanker om å beholde ansatte. Hun fortalte om ønsket om å flytte til utlandet og hva bedrifter kan gjøre for å oppmuntre ansatte til å komme tilbake.

Workshop Barbara Salopek

Interessert i at vi skal dele vår kunnskap?

Vi leverer oppdaterte relevante foredrag og workshops om innovasjon.
Er du interessert i å ansette en gjesteforedragsholder for ditt arrangement eller konferanse?

Rectangle 28622 (5)

“Innovation elements for successful innovation”

LEAP (Learn, Engage, Act, Progress) Summit, Zagreb Kroatia, 2018

Barbara holdt et 30 minutters foredrag til over 1000 studenter fra hele Sentral- og Øst-Europa om elementer av vellykket innovasjon.

Bedriftsinnovasjon og intraprenørskap: “Making innovation happen – the important ingredients”

Zagreb, Kroatia, 2017

Barbara holdt en tale til mer enn 400 fremtredende næringslivsledere i Kroatia om hvordan kultur spiller en viktig rolle for innovasjon i Norske bedrifter. Barbara holdt også en workshop om Glem-Lån-Lær-konseptet, en strategisk tilnærming innenfor bedrifter for å øke innovasjonssuksess.

Vinco foredrag
webinar 1

Webinar, workshop, panel, og jury

Vi har holdt ulike workshops hos ulike institusjoner, inkludert NHH Norges Handelshøyskole. Vi tilbyr et skreddersydd verksted hvor vi samler eksperter som passer for dine behov.

blockchain 1

Metodikk – hvordan gjør vi det?

Barbara har en lidenskap for å dele sine erfaringer, og holder taler for å inspirere med historier fra erfaringer og det virkelige liv.

megaphone 1

Offentlige medier

Barbara sine tanker og erfaringer har også blitt publisert i offentlige medier, nettaviser og i vitenskapelige tidsskrifter.

vinco-innovation-consulting 1

We help you shape a resilient organization

to drive sustainable growth.

Contact Information

Bryggen 3-5,
5003 Bergen, Norway

+47 98411334
vinco@vinco.no