Skip to content

HVA GJØR VI

Workshops

Vi tilbyr skreddersydde workshops innenfor vårt kompetansedomene.

Innovation Strategy

Design Thinking

Det finnes flere metoder for å bli mer innovative, men en metodikk mange bedrifter ønsker å ta i bruk i dag er Design Thinking. Grunnen til at vi opplever stor etterspørsel etter akkurat denne metodikken er fordi mange opplever den som effektiv for fremdrift i prosjekter.

Innovation Culture

Bærekraft

Bærekraft er et ‘buzzword’ som for mange har mistet sin betydning. Begrepet brukes over alt av de fleste. Det snakkes mye om grønnvasking og hvordan bærekraft har mistet sin betydning i et hav av mislykkede forsøk på å være bærekraft. Så, hva betyr egentlig bærekraft og hvilke tiltak kan en bedrift benytte seg av for å bli mer bærekraftig?

Innovation funnel, Innovation processe

Lean Start-up

Opplever du en viss organisatorisk treghet i prosjektet ditt? Dette kurset vil ta utgangspunkt i en metodikk som vil hjelpe din bedrift med å bli smidig som en start-up. Vi vil presentere en rekke verktøy og prinsipper som kan brukes på ditt neste prosjekt.

Commercialization of an idea, product or service

Effektive Arbeidsmetodikker

Å jobbe smidig og agilt er populært i disse dager, det kommer opprinnelig fra IT-verdenen, men nå vil alle jobbe agilt. Har du ennå ikke prøvd disse smidige metodene? Eller kanskje du nettopp har startet på en reise om å bli mer effektiv i ditt arbeid? Vi kan hjelpe deg på veien videre!

Sustainability, reporting, externalities, stakeholders, SMEs

Hvordan å innovere

Verden er i endring, og digital utvikling skjer raskere enn noensinne. Faktisk vil utviklingen aldri være så treg som den er i dag, igjen. Hos Vinco spesialiserer vi oss på innovasjon, og vi vet hvor viktig det er å følge med i tiden. Vi forstår at det er essensielt å ligge foran endringene og å være dyktige på innovasjon.

Sustainability, reporting, stakeholders, SMEs, externailities

Verdiløfte Design

Det har aldri vært viktigere å forstå våre kunder og sette deres behov i fokus. Er dere flinke til det? Kanskje kan dere til og med bli enda bedre? Leverer dere faktisk akkurat det kunden deres trenger? I denne kurset vil vi bruke “verdiløfte-lerretet” for å hjelpe dere å forstå deres kunder.

Have ambitions for innovation but facing difficulties in getting appropriate funding?

Testing av forretningsideer

Are you an aspiring entrepreneur? Or maybe you’re already an entrepreneur? Or do you just have good ideas that you want to develop further? We help you with expertise in testing business ideas.

Er du en ambisiøs gründer? Eller kanskje du allerede driver en virksomhet? Eller har du rett og slett gode ideer som du ønsker å utvikle videre? Vi hjelper deg med ekspertise innen testing av forretningsideer.

EEA, Norway, Grants, partners, funding

Innovative team og verktøy for effektive team med stor påvirkning

innovation, indicator

Forretningsmodell innovasjon

Business Model Canvas, du har nok hørt om det, men bruker du det aktivt for å forbedre selskapet ditt? Vi vil vise deg hvordan du kan bruke Business Model Canvas (BMC) for å drive innovasjon.

Du kan også være interessert i:

vinco-innovation-consulting 1

We help you shape a resilient organization

to drive sustainable growth.

Contact Information

Bryggen 3-5,
5003 Bergen, Norway

+47 98411334
vinco@vinco.no